Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی دعوت استاندار خوزستان از بزرگان، علما، شیوخ و نخبگان در راستای مشارکت در امر فرهنگ سازی رعایت پروتکل های بهداشتی و منع دید و بازدیدهای عیدانه، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در این راستا پیامی صادر کرد

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، در پی دعوت استاندار خوزستان از بزرگان، علما، شیوخ و نخبگان در راستای مشارکت در امر فرهنگ سازی رعایت پروتکل های بهداشتی و منع دید و بازدیدهای عیدانه(اینجا)، حضرت آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این راستا پیامی صادر کرد، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیام حضرت آیت الله عباس کعبی

نماینده مردم خوزستان و عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری

 

در آستانه عید سعید فطر

قال الامام ابوجعفر الصادق علیه السلام فی وداع شهر رمضان:

اللَّهُمَّ وَ أَسْأَلُکَ بِرَحْمَتِکَ وَ طَوْلِکَ وَ عَفْوِکَ وَ نَعْمَائِکَ وَ جَلالِکَ وَ قَدِیمِ إِحْسَانِکَ وَ امْتِنَانِکَ أَنْ لا تَجْعَلَهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنَّا لِشَهْرِ رَمَضَانَ حَتَّى تُبَلِّغَنَاهُ مِنْ قَابِلٍ عَلَى أَحْسَنِ حَالٍ… .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه مبارک رمضان فرصتی است برای اینکه آموزه های اسلام ناب محمدی برپایه مکتب اهل بیت(علیهم السلام) بیشتر عملیاتی شود.

 

یکی از این آموزه ها تلفیق ماهرانه و زیبا بین عقلانیت، تدبیر، حکمت و مصالح اجتماعی از یک سو و مهر، محبت و پیوندهای جامعه و پایان کینه ها، نفرت ها، دشمنی ها و دعواهای درونی از سوی دیگر است. ماه تقویت پیوندهای اجتماعی میان خانواده ها، نزدیکان و اقوام و ماه عفو، رحمت و گذشت، ماه صفای باطن، توجه به حق الناس، احیای حقوق عامه و رد مظالم است. ما در قنوت عید فطر می خوانیم"اللهم اهل الکبریاء و العظمه و اهل الجود و الجبروت و اهل العفو و الرحمه" این ویژگی ها در ماه مبارک رمضان باید در مومنان ایجاد شود، یعنی تواضع و فروتنی آنها بیش از پیش شود .اینک که در آستانه جمع شدن سفره با فضیلت ماه مبارک رمضان هستیم، بار دیگر خداوند عز و جل را شاکر و سپاسگزاریم از اینکه عمری به ما کرامت فرمود تا ماه دیگری از ایام و لیالی پر فیض رمضان و لیالی مبارک قدر را درک نماییم. از سوی دیگر در آستانه عید بزرگ فطر هستیم؛ عید سعید فطر در واقع جشن حیات طیبه است، عید معنویت، تقوا و بندگی خداوند، عید برادری ایمانی و همبستگی امت اسلامی و تلاش برای تحقق حیات طیبه در زندگی و در یک کلام عید پاداش بندگی و انجام وظیفه الهی است و بدون شک عید فطر، عید محمد و آل محمد علیهم السلام است و این روز را خداوند به عنوان روز کرامت، معنویت های روز افزون و مجد امت اسلامی قرار داده و ان شاءالله عید فطر، زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الامر و الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد. اینجانب ضمن تبریک پیشاپیش این عید عظیم، چند توصیه برادرانه به مردم شریف استان خوزستان دارم:

۱. از مردم عزیز و متدین استان خوزستان تقاضا دارم که چنانچه در نماز عید فطر شرکت می نمایند، ضمن توصیه به ادای فریضه مهم زکات فطریه، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و سرلوحه قراردادن توصیه های ستاد ملی و استانی مبارزه با بیماری کرونا را مد نظر قرار دهند.

۲ .از منظر دین، رعایت بهداشت عمومی، فردی، اجتماعی و محیطی برای حفظ جان خود و دیگران و مبارزه با آلودگی های ویروسی واجب شرعی است و سهل انگاری و بی مبالاتی در رعایت بهداشت اگر موجب ابتلای عده ای و فراگیر شدن آن شود، ضمان آور است. بنابراین توصیه می شود ضمن اجتناب از دید و بازدیدها و دورهمی های دسته جمعی در این عید شریف، نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و دستورالعمل های مسوولان بهداشت و درمان استان نیز اهتمام ویژه به عمل آید.

۳. اینجانب مجددا ضایعه فقدان جمعی از مردم عزیز استان خوزستان بر اثر کرونا ویروس، رابه خانواده های محترم و بستگان مکرم درگذشتگان، تسلیت و تعزیت عرض نموده و شفای عاجل بیماران را از خداوند متعال مسالت می نمایم.

۴. در راستای فرمایش های مقام معظم رهبری، بار دیگر بر تداوم مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه تاکید نموده و همگان را به تواصی به حق و صبر، تقویت امید و همبستگی ملی و هم افزایی دعوت می نمایم.

۵. فرصت را مغتنم شمرده و بار دیگر از ستاد کرونای استان خوزستان، مسوولین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، کادر بهداشت و درمان استان به ویژه پزشکان عزیز، پرستاران فداکار و کلیه دست اندرکاران، پرسنل و جهادگران عرصه سلامت که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند خالصانه تقدیر و تشکر نمایم.

 

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

الاقل عباس کعبی

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عید فطر مجلس خبرگان رهبری نماینده پویش برنا خوزستان مردم خوزستان کرونا ویروس کادر درمان نماینده مردم خوزستان مجلس خبرگان رهبری استان خوزستان عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096598 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»