Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@14:49:49 GMT

ماه رمضان شروع تقواست نه پایان آن

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۷۸۸۲۰

ماه رمضان شروع تقواست نه پایان آن

همدان-امسال هم مانند سالهای قبل بعد از یک ماه روزه داری وعبادت در درگاه خدا مردم همیشه در صحنه همدان صبح امروز در مصلی بزرگ همدان گرد هم جمع شدند تانماز عید سعید فطر را با امامت آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی امام جمعه همدان اقامه کنند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین ، هر ساله شعور و شعف خاصی دارد اینکه وقتی در بلندی شهر قرا میگیری وباخدای خود راز ونیازمی کنی، از بالا وقتی نگاه میکنی می بینی مردم همه می ایند پیر وجوان خرد وکلان همه وهمه مآیند تا در اول ماه شوال از درگاه معبود خود بخواهند آنچه در دل دارند  وسر به سجده گذارند شکر کنند که یک ماه بندگی  ادامه دارد وتمام نشده و ما همیشه از درگاهت شکر گذاریم وهر کجا اراده کنید به سجده درمی آییم بله نماز با شکوه عید سعید فطر به امامت حبیب‌الله شعبانی‌ اقامه شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در خطبه‌های نماز عید سعید فطر اظهار کرد: درست است که ماه رمضان به پایان رسید اما این پایان شروعی برای اولیای خدا به منظور حرکت در مسیر حق‌تعالی است. معنویت، تقوا و خویشتنداری در ماه رمضان نشان داد اگر بخواهیم می‌توانیم در مسیر عبودیت قدم برداریم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: امیدوارم در یک ماه بندگی خدا، بازگشت به سلامت نفس، توجه به ملکوت و بی‌توجهی به هواهای نفسانی به عنوان روزی هر روز ما ثبت شود.

وی با دعوت همگان به تقوای الهی،  توجه به اقامه نماز را در صدر امور دانست و از جوانان خواست به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی در ادامه گفت: امام راحل انقلاب اسلامی را با توجه به نهج‌البلاغه و قرآن کریم آغاز کرد و مواضع انقلابی رهبری نیز برآمده از حکمت‌های علی(ع) است.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه اگر بخواهیم امروز نیز می‌شود صدای خطبه‌های علی(ع) در مسجد کوفه را شنید گفت: خطبه‌ها و حکمت‌های حضرت امیر(ع) در نهج‌البلاغه به یادگار گذاشته شده تا از آنها در مدیریت کشور و زندگی شخصی و اجتماعی خود استفاده کنیم.

امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه ماه رمضان شروع تقواست نه پایان آن، خاطرنشان کرد: آنچه که امروز روزی ماست بی‌توجهی و مبارزه با هوای نفسانی است و در این عید باید به سلامت نفسی که با آن متولد شدیم، بازگردیم و توجه به ملکوت خدا را در نظر داشته باشیم.
وی ادامه داد: هنوز صدای حضرت علی علیه‌السلام به گوش می‌رسد که باید این صداها را شنید و انقلاب صدای این خطبه‌هاست.
 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد عصر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز مریانج، گفت: صنعت کشاورزی، مزارع سرسبز و کشت سیر در شهر مریانج یک مزیت نسبی برای استان است.

وی با اشاره به اینکه احداث شهرک سیر برای تقویت زنجیره ارزش که در جهان بی‌نظیر است، مورد توجه و پیگیری قرار دارد، افزود: صادرات محصولات صنایع‌دستی و کشاورزی با هماهنگی و انسجام بخش اقتصادی استان پیگیری شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: تکمیل زنجیره ارزش با هم‌افزایی در شهر ملایر، مریانج و تویسرکان شکل بگیرد و بازار تجاری و اقتصادی غرب کشور و صادرات تقویت شود.

وی اضافه کرد: زهد، تدین و تقوای مردم شریف مریانج حتی پیش از انقلاب‌اسلامی پرآوازه و این دیار همواره میزبان علمای شاخص بوده است‌.

قاسمی‌فرزاد گفت: در سال‌های ابتدای انقلاب‌اسلامی نیز مردم بصیر، فهیم و انقلابی مریانج در مقابل تحرکات منافقین کوردل ایستادگی و در دوران دفاع‌مقدس ۱۶۰ شهید والامقام هدیه کردند.

وی تصریح کرد: در کوران حوادث و جریان‌های مختلف انقلاب‌اسلامی مردم شریف مریانج در خدمت حضرت امام‌خمینی (ره) و حضرت امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) بودند.

وی بیان کرد: شهر مریانج مسیر تردد بیش از ۸۰ درصد زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) به ویژه در ایام اربعین است. بنابراین وجود مصلی تنها مختص مریانج نیست و از این ظرفیت برای میزبانی از زائران معزز استفاده می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: با توجه به وجود معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، شهرداری مریانج بازارچه عرضه صنایع‌دستی و سنگ‌های قیمتی و زینتی ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد منطقه ویژه گردشگری با توجه به ظرفیت این منطقه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود، گفت: شناسنامه مسکن استان تهیه شده و پروژه‌های نهضت ملی مسکن توسط معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در شهرها با حضور فرمانداران و شهرداران با قوت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6095258

دیگر خبرها

  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • یک میلیون رزمنده آماده جنگ خواهند شد/ عملیات در دریای مدیترانه
  • پایان فراق پس از ۳۸ سال/ شهید رنجنوش در همدان آرام رفت
  • خطبه های نماز جمعه نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان