Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@20:33:55 GMT

رمضان ماه نه گفتن به امور نفسانی است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۱۲۲۹

رمضان ماه نه گفتن به امور نفسانی است

خبرگزاری شبستان: بازگشت به قرآن تنها راهکار برای درمان افسردگی و اضطراب جامعه کنونی ما به شمار می‌رود، قرآن بهترین ابزار برای احیای قلوب و شادی افراد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سيد علي اکبر محسني، مبلغ مطرح کشوري و متخصص در تفسير قرآن کريم، شب گذشته به مناسبت دهه دوم ماه مبارک رمضان در مسجد الهادی گفت: رمضان شهر الله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهل بیت(ع) برای استقبال و بدرقه این ماه ادعیه و مناجات فراوانی را توصیه و بیان فرموده‌اند از این رو محترم شمردن این ماه بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام محسنی با بیان اینکه رمضان ماه رحمت، برکت و مغفرت است، ابراز کرد: حضرت جبرئیل می‌فرمایند: ار رحمت خداوند به دور است کسی که ماه رمضان را ببیند ولی آن را درک نکند؛ همه کتب آسمانی در ماه مبارک رمضان نازل شده است.

این مبلغ و پژوهشگر قرآنی با تاکید بر اینکه انسان باید در ماه مبارک رمضان رابطه‌اش را با قرآن اصلاح کند، اظهار داشت: رمضان ماه انس گرفتن با قرآن کریم است.

وی درخصوص شب‌های قدر،گفت: ما باید قبل از آن که شب قدر فرا برسد خودمان را برای درک آن شب با عظمت آماده کنیم و این امر با توبه و استغفار و حلالیت خواستن از دیگران میسر می‌شود بنابراین انسان باید قبل از ماه مبارک رمضان قلب خود را تطهیر کرده و از کینه و کدورت نسبت به دیگران پرهیز کند.

حجت الاسلام محسنی ادامه داد: انسان نباید ارتباطش را با دیگران قطع کند چرا که نتیجه آن قطع ارتباط با خداوند است.

این مبلغ و پژوهشگر قرآنی با بیان اینکه رمضان ماه نه گفتن به امور نفسانی است، عنوان کرد: مسلمان تا نه نگوید مسلمان نیست ماه رمضان نه گفتن انسان را تقویت می‌کند برای مثال زمانی که در یک جمع غیبت می‌شود اگر انسان در برابر این عمل قبیح موضع مناسب بگیرد و نه بگوید خداوند اجر و پاداشی عظیمی به او عنایت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه قرآن ابزار هدایت و کلام الهی است، گفت: انسان اگر به این باور برسد که قرآن کلام الهی است دیگر با کسالت قرآن را قرائت نمی‌کند و یا از قرآن تنها برای مراسم ختم بهره نمی‌برد بنابراین قرآن کریم برای احیای قلوب نازل شده است.

حجت الاسلام محسنی ادامه داد: بازگشت به قرآن تنها راهکار برای درمان افسردگی و اضطراب جامعه کنونی ما به شمار می‌رود، قرآن بهترین ابزار برای احیای قلوب و شادی افراد است.

این مبلغ و پژوهشگر قرآنی نماز را زیارت خداوند بیان کرد و اظهار داشت: قرآن کریم می‌فرماید: از نماز و صبر کمک بگیرید؛ انسان در نماز با خداوند سخن می‌گوید از این رو اگر انسان برای خداوند وقت بگذارد خداوند نیز برای او وقت می‌گذارد و مشکل او را رفع می‌کند.

 

پایان پیام/544

منبع: شبستان

کلیدواژه: برجام نمایشگاه قرآن ماه رمضان مسجد مجلس دولت نمایشگاه قرآن کریم شیراز قرآن کریم ناصر ملک مطیعی رمضان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت

.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ خطیب نمازجمعه شهرستان پردیس گفت: حضرت آیت الله جوادی آملی در سخنان خود می‌فرمایند: اینکه پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمودند: «صراط از مو باریک‌تر است»، یعنی تشخیص وظیفه و این که بدانیم خدا از ما چه می‌خواهد؛ شناخت این وظیفه بسیار ظریف و لطیف است و تا زمانی که ما ندانیم خداوند از ما چه می‌خواهد، نمی‌توانیم به وظیفه‌مان عمل کنیم.
وی افزود: آیا اخلاقی که من دارم، همان است که خداوند متعال از من انتظار دارد، آیا نمازی که می‌خوانم، معنویتی که دارم، تدریسی که دارم، سخنرانی و فعالیت‌هایی که در مدرسه و مسجد و محل مأموریت دارم، همانی است که امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) از من می‌خواهد؟
حجت الاسلام حسینی در ادامه گفت: معلم باید سه ویژگی مهم را دارا باشد که عبارتند از: معلمی به معنای تعلیم‌دهنده علم؛ و مربی بودن: یعنی معلم فقط یک آموزگار نیست و رسالت او تنها آموزش یک سری اصطلاحات علمی نیست، بلکه او باید سمت تربیتی داشته باشد، یعنی استعداد‌ها و ظرفیت‌های شاگردانش را در مسیر کمال به فعلیت تبدیل کند.
وی افزود: و معلم باید پدر و مادر باشد برای شاگردانش، داشتن عاطفه، رحمت، محبت، دغدغه مندی. مربی باید متربی را اهل خود و مانند بچه‌های خودش بداند و مانند فرزندش دغدغه تربیت آنها را داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • تمایل عربستان برای برقراری عمره پس از حج تمتع
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • زائران حج دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • برگزاری آزمون‌های تخصصی حافظان قرآن کریم در اهواز
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی چه نوشتند؟