Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به لزوم کسب معرفت و خودسازی در ماه مبارک رمضان، گفت: حقیقت ماه مبارک رمضان تقویت ایمان، کسب تقوا، تحکیم اخوت و برادری، تعامل و همبستگی و همچنین بصیرت در مقابل دشمنان و مقاومت و جهاد و پایداری است.

آیت الله عباس کعبی نسب نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با  شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به اهمیت خودسازی در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مبارک رمضان یک مکتب انسان سازی و یک مدرسه است که خداوند تبارک و تعالی بعنوان یک نسیم و یک رحمت و یک فیض خاص در اختیار امت اسلامی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم عبادت و بندگی، تلاوت قرآن، قیام و سحر خیزی، روزه داری و نیز توجه به نیازمندان، فقرا و محرومین، گفت: با تقویت همبستگی و همگرایی در اخوت و همچنین مبارزه با دشمن و وحدت کلمه می توان با دشمنان مقابله کرد و نماد مقاومت و جهاد که از مولفه های انسان ساز و امت ساز ماه مبارک رمضان هستند را زنده نگاه داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: اگر امت اسلامی از این مولفه ها به خوبی بهرمند شود به کرامت الهی و افتخار و عزت مورد نگاه خداوند در قرآن خواهد رسید.

آیت الله کعبی بیان داشت: حقیقت ماه مبارک رمضان تقویت ایمان، کسب تقوا، تحکیم اخوت و برادری، تعامل و همبستگی و همچنین بصیرت در مقابل دشمنان و مقاومت و جهاد و پایداری است.

وی به پیروزی های اسلام که توسط پیامبر اکرم(ص) و اصحابش در دو غزوه بدر و فتح مکه عاید شد اشاره کرد و گفت: به صراحت می توان از ماه رمضان الهام گرفت که این ماه، ماه پیروزی های بزرگ است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در توصیه خود به مومنان عنوان کرد: ماه مبارک رمضان ماه بهار قرآن است؛ مومنین و جوانان تا آنجا که می توانند از فرصت انس با قرآن و ارتباط با خدا و استفاده از آیات الهی برای تحول در زندگی استفاده کنند تا از فیوضات ماه رمضان بهرمند شوند.

 

نشستن مداوم پای گیرنده تلویزیون زیبنده نیست

آیت الله کعبی نسب ابراز داشت: ماه مبارک رمضان ماه ختم قرآن است نه ماه دیدن سریال های تلویزیونی، ماه دعای سحر، ماه دعای افتتاح، ماه موعضه و منبر و ماه عبادت خداست و زیبنده نیست که مومنان وقت خودشان را برای دیدن تلویزیون بگذرانند.

وی افزود: البته دیدن سریال اشکالی ندارد و برای تنوع می توان برنامه های تلویزیون را هم دید، اما اینکه پشت سر هم چند برنامه و سریال را ببینیم، زیبنده نیست  و بهتر است بجای اینکه وقت خود را برای دیدن تلویزیون صرف کنیم مشغول تلاوت و انس با قرآن و اعمال معنوی باشیم و برای خودمان برنامه خودسازی داشته باشیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اشاره کرد: بهرمندی از برنامه ها و سریال های عبرت آموز مذهبی و دینی که باعث تحول در زندگی هم شود خوب است، منتهی دیدن سریال ها و برنامه های صدا و سیما باید با انگیزه عبرت و بالا بردن سطح معنویت همراه باشد نه بخاطر سرگرمی، زیرا ماه مبارک رمضان ماه لهو و لعب و سرگرمی نیست ماه تحول معنوی و توجه به خداست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود